Sunday, November 8, 2009

"buat apa bercinta dengan orang miskin kalau boleh bercinta dengan orang kaya"





terujanya aku nak tengok PISAU CUKUR ni. TAK SABAR! TAK SABAR!
dari last week aku dah tergedik nak tengok, tapi kena tunggu mr ehem pulak, sbb dah janji nak tengok dengan dia..huhuhu
terpaksa bersabar lagi la gini.. *__*'


why i mengedik sangat nak tengok cerita ni?

i suka mencukur!! upsss
;)

aku memang adore si fazura tu. suka je aku tengok dia tu. cun!! lakonan pun best je, setanding la dengan muka dia tu kan. semua cerita yang ada muka dia mesti aku tengok. tak kisah la pa perangai buruk dia, aku tetap rasa dia sweet. cam da la nak hipokrit, cover-cover. kalau hati dah suka, tak pakai deodorant pun bau wangi kan. I SUKA!! pastu ditambah lak ngan maya karin yang cun tu pulak dalam cerita ni..
OMG!!! I MMG SUKA TENGOK BENDA CUN & CANTIK!


3 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

fazura is better...
u r right...

im mr. juan said...

owh!! that abstract

ada.m0khtar said...

i ttp suka dia.. hehehe.. ceh degil tul kan. haha