Friday, November 20, 2009

campur aduk perasaan



tak tau cam na nak describe perasaan sekarang ni. happy sbb dah abes study. dah jadi cikgu betul2 bukan main2 lagi. dah dapat genggam degree. riang sbb buleh melepak kat umah tak yah pikir pasal kerja or pape yang menyerabutkan otak termasuk money selama sebulan.sedih sbb dah berpisah dengan member2. dah tinggalkan btu pahat. tak dapat makan mee racun dah pasni. cuak sbb tak tau dapat posting kat mana. tak nak dapat bandar sangat, tapi tak mau dapat ulu sangat gak. gile cerewet kan.. waktu interview dulu semua sanggup. sekarang bapak ngada demanding. pilu sbb dah jauh dari Mr Ehem. jauh di mata je, tapi di hati ttp dekat.. ;) dah tak dapat la dating kerap-kerap lagi. ntah-ntah sebulan sekali nak dating bermanja-manjaan pun payah. ;(



tadi first time parent i jumpa Mr Ehem. hehehe.. sweet je tengok Mr Ehem cover gelabah dia tu. ;) wat muka malu-malu meow.. ahaha


4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kuat kan semangat bila jauh...
byk dugaan...
kalau mampu kamu berdua tahan...
ok...
gd luck...
hehehehe...

♥chentaMAYA™ said...

jgn sdey2~

ada.m0khtar said...

;) insyaAllah... hope tuhan memudahkan perjalanan i

Anonymous said...

agak2 ar...
abah yg yg cover gelbh jmp i kot...
hahaha