Thursday, November 19, 2009

aku diduakan


ye ini serius!!! aku mmg dah diduakan
mr ehem dah ada jantung hati baru. bukan main berlagak lagi dia kat i sejak ada jantung hati baru ni. mentang-mentang la putih melepak dari aku. solid lak tu. yelah barang baru kan. aku ni dah 23tahun, mmg jauh beza la usia aku dengan jantung hati baru dia tu. huhuhuhu.... *__*'

sampai hati dia berdating dengan dua-dua jantung hati serentak. pastu asyik tegur-tegur i je bila i sentuh jantung hati baru dia tu. i rasa geram tul. rasa cam nak tumpahkan air je atas jantung hati dia tu.. hahaha.. berani sangat la aku nak buat gitu. karang tak pasal-pasal mr ehem picit hidung aku.. *__*'


tak pa. it's ok, it's alright.. aku pun nak cari jantung hati baru gak. nak tayang pastu berlagak-lagak kat mr ehem lak. HUH!!! u ingat u sorang je buleh buat. i pun buleh hokay!! *__* .practice berperasaan takabur dan riak beserta angkuh.. hahaha


aku dah candid picture si jantung hati mr ehem tu masa we all dating serentak. bahagia la konon bermadu. huh!! mr ehem lak ala2 soleh gitu bahagi kasih seadilnya.. hehehe.. sungguh pandai bermain kayu 3. nak tengok pic madu i tak?


.
.
.
.
.
.

.
.
.


ni ha;

i tak puas hati, ngape dia lagi putih dari i... huhuhu.




10 comments:

atiQah adNan said...

redha je k..
heheh hope ur mr ehem boleh bahagikan kasih sayang sama rata ok...

suezensuzanna said...

sbr je lah:)

Anonymous said...

jgn risau i syg u lbh lg dr yg br tu...
hehehe....

izwan7 said...

xpe jgn risau
awek kedua die tu digunekan untuk berdating ngan ko kan..
kire die dipergunakan la tu..haha

♥chentaMAYA™ said...

putih kan cantik!

ada.m0khtar said...

;)
sj je gedik wat2 jeles.. nak mr ehem bg attention kt i lebih.. hahaha

Anonymous said...

baru tau ke mr ehem kamu tu pandai kayu tiga? da lame die jaguh lam bab2 ni =)

ainisz said...

perkh...pedas siot anon tuh

ada.m0khtar said...

wow!!! cam ada org lebih knal mr ehem i je... ;0

Anonymous said...

i mmg pndai main kayu hoki pun kan...
hahahaha