Sunday, October 25, 2009

warning!!!

zoom lagi
.
.
.

muka & nama cik tersebut & insan yang berkaitan
i conteng ye
mensensaikan you all plak nnt ;)
kalau cik yang berkenaan baca entry ni,
i mintak maaf ye conteng muka u
act i mmg tak pandai nak mengedit pic
*__*




OMG!!
pagi tadi aku dapat amaran
sungguh GERUN sekali
hilang selera aku nak makan tengahari tadi tau
tak dapat la nak naikkan berat badan 6kg this month
sebab tak makan tengahari tadi . . *__*'
aku dah wat agreement ngn mr ehem nak naikkan berat badan 6kg dalam ms 1 month
dia lak nak turunkan berat badan 6kg dlm masa yg sama
cet!!! boleh la sangat.. aku wat kenduri kesyukuran la kalau boleh. .. hahahaha

berbalik kpd motif utama ye
seorang wanita yang aku pun tak sure kenal dia ke tak telah menghantar amaran
supaya aku jauhkan diri dari incik jantung hati dia
okey la, aku terus terang, incik jantung hati dia tu dulu ex bf aku
puas hati aku dapat terus terang . . .
ye ke?? tak da la puas sangat pun *__*'

flashback kejadian semalam ye
si jantung hati dia ni berborak-borak dgn aku kat facebook
then ktorang just gurau-gurau kononnya plan nak jumpa
then tak tahu la apa yang jadi di pihak sana
tup..tup aku dapat msg yg berkenaan dari cik tersebut

mmg la dulu ktorang pernah ada relationship
tapi tu kan DULU
bukak mata luas-luas ye.... DULU!
sekarang ni setakat kawan biasa je.. tak lebih dari tu
berborak pun sekali sekala je.. boleh kira la jumlah perteguran ktorang tu

cik yang berkenaan jangan la gusar ye
kalau anda sayangkan jantung hati anda, SILA LA PERCAYA KAT DIA!!
tapi tak tau kot-kot jantung hati u mmg gatai/miang/gatai/miang/gatal/miang
nasib la u ... *__*'
... keji sungguh aku ye wat statement gitu kan.. hehehe..
tak da, aku pasti sepastinya jantung hati dia tu tak cm gitu
cik yang berkenaan, boyfie u tu sayang sangat kat u
jangan risau la ye ;)
tak da makna nya ktorang nak jumpa bercanda-canda, berdating-dating
i sangat-sangat bizi dgn mr ehem i ye
tapi kalau terjumpa tak daya la kan ;)
tak kan nak ignore je plak.. mesti la kena bertegur sapa gak kan
lagipun
i sayang MR EHEM


aku malas nak reply msj cik tersebut tadi
rasa nya mesti si jantung hati dia tu dah pujuk dia &
explain hal sebenar
lagipun rasanya DIAM LAGI BAGUS


aku bukan pemporak poranda rumahtangga orang ye
HARAP MAKLUM!
jodoh pertemuan semuanya ditentukan ALLAH swt
kita sebagai mukmin kena la redha
ye, cakap je mmg mudah kan ......

5 comments:

Niijiusan said...

hoho, entry kali ni agak menarik dan sensasi..

ainisz said...

wah..ni yg bkobar2 nk terjah nih....

ada.m0khtar said...

ye, ada sapa2 nak warning i lagi ke??
hahaha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jgn warning²...
tak baek...

ada.m0khtar said...

i x bersalah... huhuhuhu