Friday, October 23, 2009

testing-testing


ingin ku pejam mata
tapi tak terlena

ceh!! puitis la plak tgh malam ni

tadi ngajar mek sal cara nak tukar tmplete chrome
mek sal baru discover benda alah ni kat laptop aku
teruja sungguh dia bila tau buleh tukar-tukar tmplete ni
keterujaan dia tu buat aku teruja jugak
dah alang bosan + meluat dgn templete ijo daun pisang tu
aku pun testing-testing la tmplete len plak

hasil testing-testing aku;


pinky . . tapi cam tak berkenan je
try la lain lagi

.
.
.

i xsuka!!
kebiruan yang terlampau . .
aku dah jemu tengok kaler biru sebenarnya . . sejarah silam masa muda mudi zaman persekolahan dulu aku mmg terover + fanatik biru. semua benda nak kaler biru
berus gigi, cadar, baldi, tower, baju tak yah cerita la kan...
biru biru biru biru biru biru biru biru biru biru biru biru biru biru
uuuweeeiiikkk


next
.
.
.

CH0MEL!!!
gajah depan mata tak nampak, semut diseberag lautan nampak la pulak
sangat sesuai kata-kata ni dgn tmplete ni *__*

aku meneruskan xpdc lagi
.
.
.

OMG!!
sugguh suci, seperti perempuan baik bila menggunakan tmplete ini
kelembutan nya . . . sungguh bersopan santun
aku agak suka ini

tapi
nak survey yang lain lagi
*__*
.
.
.


aku tak suka langsung
. fullstop .

.
.
.


pilihan hatiku . . . simple & bersih . . .
cerah je bila mata aku memandang
maka bertambah-tambah active la aku beronline pasni.. *__*

3 comments:

fiD said...

owh,, boleh tukar ea,, ohohhohoh

tia said...

kita punya wane merah tu..rose vintage tuh..macam corak baju kurung cotton..yes! suci..that's y i choose it..hehe

ada.m0khtar said...

fid.. u try la jugak..hehehe

tia.. yes sgt suci.. sopan je i rasa.. cm anak dara sunti kat kg ;)
pakai kain batik, berselendang... alahai... suci nye