Monday, October 26, 2009

timbang berat

aku berjaya discover benda baru. dalam hidup aku je la benda ni baru ala-ala goreng pisang segar dari dalam kuali, untuk orang lain termasuk korang-korang ni may be benda ni dah tahap nasi basi bagi ayam makan je. tak kesah la, aku tengah teruja ni dgn benda alah ni..

BENDA APA? ha ni aku nak cerita.. penimbang berat blog aku.. pasni kalau nak menambah, mengubah apa-apa kat blog, aku tau la nak check kelajuan & keberatan blog ni cam na.. aku mmg menyampah sangat-sangat la kalau panas bontot menunggu loading lama. Seraya itu, ceh tak pernah-pernah guna word tu, tetiba gatal nak guna plak hari ni *__*. aku akan pastikan blog aku sentiasa ringan & slim MACAM AKU ... *__* . bagaimana cara nya?? ha guna lah alat penimbang ini.


blog aku ni dalam kategori insan-insan ke SLIM WORLD ye
121.58 KB

kepada mereka-mereka yang jakun cm aku, tak pernah menc0ba lagi,
so boleh la Try Test Tengok benda alah ni ye ;)



6 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jakun²...
hehehehe...

ada.m0khtar said...

rumah i dalam hutan dulu... hehehe...

suezensuzanna said...

hehehe..me too....jakun gaks

ada.m0khtar said...

selamat mencuba.. hehehe

Niijiusan said...

blog aku passssss~!!!! average 0.02sec...

ada.m0khtar said...

bagus2.. lulus jpj ;)