Tuesday, October 27, 2009

movie. movie.movie


malam ni aku dengan cik paah dok melayan movie, semalam pun, kemarin dulu pun jugak. laki dia la dok jadi dalang sogok movie kat ktorang. nak harap aku download sendiri, huh! pregnant sampai habis berpantang pun tak siap2 lagi.. lembap tahap siput di atas pasir *__*' . . dalam dok BIZI bagai nak pecah kepala, lec dok ngamuk2 asgnment tak submit lagi , boleh je ktorang dok melanguk (paham ke tak perkataan ni?? kalau tak paham bukak kamus ye.. ahakss) tengok movie. bahagia sekali ktorang membuang masa. *__*

benda dah ada depan mata, rugi la kalau tak ambik kesempatan kan. cet!! semacam je bunyi ayat tu.. hehehe.. dah alang-alang orang bagi movie, tengok je la.. free bukan kena bayar.. bil elektrik pun je kot kene bayar.. hehehe.. len la pegi cinema sekarang, mmg aku akan sangat-sangat-sangat berkira.. i sengkek tahap papa kedana sekarang ni.. uuwwwaaaa... sila payung aku ye kalau nak ajak aku.. ;)

movie malam kemarin dulu:
Cerita ni buleh tahan gak la jalan cerita nye. aksi pukul, bunuh, rogol... owh TIDAK!!!! aku tak bape suka cerita-cerita kejam sebenarnya. standard gadis berjiwa span, sopan santun, lemah lembut cam aku ni mana leh kasar & kejam kan.. hahahahhaaha.. statement memuntahkan orang je kan.. cerita ni tak da tahap kejam yang amat sangat sampai aku tak sanggup nak tengok pun.. aku suka tengok cara orang yang lemah tiba-tiba wake-up & jadi somebody yang lagi scary. IF BAD PEOPLE HURT SOMEONE YOU LOVE, HOW FAR WOULD YOU GO TO HURT THEM BACK? ayat ni mmg bermakna tau. pastu cam best kalau ada parent yang jadi doctor, superb la leh bagi rawatan serta merta. style je merawat anak sendiri kan. ending cerita ni mmg puas hati. ;)

movie malam semalam:
AKU TAKUT!!! xsuka la tengok!! cuak, geli, loya tekak. aku dok tutup mata je la tengok cerita ni.
jangan harap la aku nak tengok cerita cam gni kat cinema. memang tutup mata pastu terjerit-jerit tak
tentu arah je la. wat menyakitkan hati orang sebelah aku je nanti..
so kesimpulannye, baik aku tak yah tengok. tapi semalam aku gagah tengok gak..
teman my roomate kesayangan kan, menghabiskan sisa-sisa sebulan ni
menikmati kebahagian bersama sebelum ktorang tercampak kat ceruk mana-mana nanti.. uhuhuhu..
cerita ni dah tinggalkan kesan kat kepala otak aku ni,
'jangan pergi kat kawasan hutan, nnt jumpa makhluk huduh makan orang!!!'

movie malam ini;
cerita yang ringan, boleh gelak-gelak.. jalan cerita ya biasa je pun,
banyak je cerita yang lebih kurang cam gni.
boleh la nak tengok setakat nak ringankan otak yang berpinar-pinar kan. dah jadi
cinema plak bilik aku tadi masa tengok cerita ni.
sal dengan ecah join sekaki tadi. luruh ilmu dok bergelaksakan tadi..ca
m best je beradegan gaduh-gaduh masa naik belon api..
owwhhhh romantis nye gaduh-gaduh manja, dush!! GEDIK je ;)


malam esok nak tengok tsumani lak ;)

4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ayoo...
sudah ade wrong turn baru...
aku tak update tgk nie...
kene download nie...
adoii...

suezensuzanna said...

aiyoo...dh lame giler x tgk movie...huhuuh:(

kersani said...

wrong turn 3 itu best!

hehe. dah link ut blog.

:D

selalulah singgah ya.

ada.m0khtar said...

senja & kersani: TIDAK!!! i xmau t'jebak tengok cerita g2 lagi.. loya tengok darah..uhuhu..

suzanna: jom la join i melanguk.. hehehe