Thursday, September 24, 2009

acara menghilangkan bosan

aku & kuncu2 family yg dah kebosanan & kepanasan thp cacing kene goreng dalam pasir mula cari idea nak meredakan ketidak selesaan
keputusan nye adalah
.
.
.
.
.
,
.
melepak + merelexkan otak di waterfall titi hayun
;)
ni sebenarnye idea si mimie & p'qah yg nk melepas gian xdapat mandi manda kat tupah hari 2
after bersh0ping kat sg petani sehari sebelum raya, ktorg menyinggah kat tupah & lembah bujang
bebudak 2 org tu sibuk nak mandi, so mummy dah jnji nnt lepas bulan ramadhan bru leh bermandi manda..
bebudak kecil tak cukup umur tu je yg bermandi-mandian... ktorg yg len bertenggek kat gigi-gigi air je
leceh la nk basah-basah...
ramai gak rpnye org datang mandi-manda.. siap pkai bju raya gtu.. ;)

dah puas dak2 tu melepas gian, incik mokhtar kuarkan idea nk pergi melepak kt tepi pantai lak
we all layankan ajer la
dah lama tak cuci-cuci mata kat pntai tanjung dawai
pemandangan matahari terbenam mmg cun...
+___+

kami ahli kumpulan al-jannah ;)
nntikan kemunculan album kami yg pertama tidak lama lagi!!!
okey, ni c0ver album kami ye ;)
tajuk album kami msih difikirkan..
sebarang cadangan adalah dialu-alukan
+______+

sambil usha-usha pemandangan, pekena la satay & laksa
yummyyy... ;)

3 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pemandangan yang cantik miss ada...

ainisz said...

oit...raya2 pun g mandi manda ke..haih..

ada.m0khtar said...

mmg cantik pon incik senja...
layan je ain.. panas weh cuaca kt cni skrg... uhuhuhu...