Monday, May 25, 2009

memancing ikan dari lautan b'iklim sejuk

finally smlm t'capai gak hajat aku, paah & wan yg dh b'kurun2 plan nk g picnic
akceli, smlm we all g mancing
tp buleh r kira cincai as picnic r jugak

l0kasi kjadian kt tmn b0tani sri medan
mmg p0t kaki2 pancing ikan & lain2 hahahaha spnjg stghri we all dok b'tenggek kt c2
ada 3 c0uple dtg unt0k wedding shot
view nyew mmg nice
mmg aku rekemen r as l0kasi yg cun unt0k shot

sperti yg dh dijnjikn ni aku upl0ad pic aktibiti aku & MEREKA smlm
view tasik dr p0t pemancingan we al



aski2 pemancing2 amatur.. wan jew r yg pakar ckit.. aku ngn paah nyeb0k jew

sila abaikan keadaan tdung aku yg m'bulat itu yew!!!

harap maklum:
cik paah bkn sdg kusyuk memancing
tp.... sdg bruasha mgumpul tnga unt0k
jeng... jeng...jeng
muunnweeeeeeeeeeeeeeeiiikkkkkkkkkkkk
hahahaha



ni r hasil pancingan we all
ikan dri lautan b'iklim sejuk
taaaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
ikan sardin marina
hahahahaha
p/s_ cik paah msk ikan hasil pncingan we all nie sbl0m dia uuweeeiikkk hokeh!


p0se dlu sbl0m blk... hehehhe

slain ikan, aku jugak b'jaya memancing semot, nyamuk & serangga2 yg geram sgt ngn aku
habis bengkak2 kaki, tangan, muka aku
9 bekas ggittan di tgn kiri
xkuasa dh aku nk kira luvebite kt tgn kanan, kaki kanan & kiri, n kat muka aku neh

ni aku amik pg mlm kejadian
keadaan pd hri ini adalh lbh teruk dr dlm pic ni
x sggup aku nk tyg muka bruk aku unt0k ttpan public
waaaaaaaaaaaaaarrrrggggggggggggHHHHHHHHHH!!!
cm na nk g dating ngn muka cm gni
b, u ttp syg i kn
huhuhuhu_

ala... lupa plak nk snap pic fl0werh0n yg we al dpt_

3 comments:

Dreamer said...

hai cik a.d.a...ciannyer ko...haha, siap ada rayuan si penunggu gua lagi..
"b, u ttp syg i kan?" kahkahkah....lawak tahap cipan~ anyway aku pun suggest la korang pi sana. Best wooo~ aku masuk sana bukan nak pancing ikan, tapi pancing lain...hahaha~ tempat memang best!!! aku pi sana awal tahun lepas. Abis sati sri medan tu aku jenjalan...weeeeeeeee~

Moral of the story:
Kalau nak pi mancing, pi la pakai baju angkasawan tu..supaya tidak digeget nyamuk..huhu~

Zw@n said...

cik adam0ktar:baek kam0 pegi check doktor...mane taw kena demam chikugunya selepas digigit cik nyamok.....:D

ada.m0khtar said...

incik dreamer_ sy sudh mhntar surat perm0honan meminjam bju angkasawan dr sheikh muzaffar.. then sy kne antaq ke kdai jhit unt0k alter bju b'kenaan

incik zwan_ anda jgn ris0.. keadaaan sy sudah 80% pulih