Sunday, May 24, 2009

keputusan dah dibuat & dah dilaksanakan

after b'penin2 lalat d0k pikir nk pilih MEREKA or DIA hr neh
aku dh wat kptusan nye pg tdi
xda pg sgt pown..
dlm pkul 10 k0t

kptusan dibuat atas rundingn ngn DIA
DIA k0non2 nyew bg green light aku fll0w MEREKA
pdhal majok jew spnjg hr ni
dr pg smpai skrun d0k b'mendung jew
hehehehe

s0 hr ni aku pilih MEREKA
sorry yer DIA
klu buleh aku nk spent time ngn MEREKA & DIA sm2 ari ni
tp
payah toi nk melaksanakan nye
urrrmmm

to MEREKA
aku sr0nok ari ni
thanx 4 evrything
h0pe our relati0nship r f0rever

to DIA
aku hrp sgt dia dh x majok
n aku janji aku akn spent time ngn DIA
anda adlah n0 1

_

pic aktiviti aku hr ni jap2 g r aku upl0ad yew..

9 comments:

mar said...

haha..
sape kah gerangan DIA n MEREKA?
peh..rmai peminat..
nk sainnn...

Zw@n said...

agree to mar...
who are DIA and MEREKA????
hahahahah...:D

Dreamer said...

haha~ DIA dan KAMU....
ko ni sengal2 ubi la a.d.a.......
tapi ape2 pun...ko kene berterima kasih pada DIA sebab merelakan...
plus, DIA kene jugak faham situasi ko....
anyway, tahniah DIA dan aku harap DIA dan KAMOOO...berbahagia!! yey~

ada.m0khtar said...

cin mar & incik zwan _ RAHSIA

incik dreamer_ tiba2 aku merasa sperti malu2 me0w.. hahahaha...

mardhiah sadlan said...

haha..
adekah DIA tu incik dreamer?
sbb encek dreamer mcm2 tu je..
ahha...

Anonymous said...

sdh smstnya DIA tu bkn incik dreamer kan syg...
hehehehe...
rahsia itu ttp rahsia...

ada.m0khtar said...

hehehe...
mar syg,
sila jgn wat sbrang andaian h0keh!!

mardhiah sadlan said...

ahhaha..zzz..

ada.m0khtar said...

gelak2 plak ek mar...