Wednesday, October 6, 2010

you tetap di hati i sayang


i miss you dear. i miss the moment we are together. hopefully our relation will be forever. no matter what, you always in my heart. deeply in my heart dear. dedicate to my lovely and beautiful friend. cik farah sayang, ini untuk kamu.


tak baik tau sayang, u kata i dah melupai u. i sentiasa ingat u tau walaupun i dah ada dia. u tetap yang first. dulu sepanjang masa kita berdating kan. tapi sekarang dah tak dapat macam dulu lagi. semua ni salah masa. bukan salah u atau i kan. 





i nak tulis panjang lagi sebenarnya ni sayang, tapi lost la pulak. ambil masa tiga hari tau i nak buat benda ni. lots of emotions sayang bila nak story pasal kita. haha. tragis kan. biar kita jelah yang tau kan dear. miss you dear *__*


5 comments:

faqhrule said...

alamak dah jatuh hati sama cik farah laaaaa

ada m0khtar said...

uppss... dah ada yang punya... hehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nice la..
:)

Nurul Kornain said...

jage die baik2 ye syida.kwn susah senang, sgtsusah utk dicari

ada m0khtar said...

thanx senja...

ye cik puan nurul... i sayang dia sangat..