Friday, October 1, 2010

jerai hill


saturday and sunday. yeah!! time for relax. sangat seronok kalau dapat guna weekend ni pergi bersantai-santai, menenangkan otak, meluruskan segala urat tulang 4 kerat. TETAPI!!! kena highlight perkataan tetapi tu. waaaaaaaaarggg *__*' kena pergi kerja esok. sabtu? kerja? sangat tidak suka. huhu

plan asal nak pergi kenduri kat gemas esok, then nak pergi pekan Pahang. tapi last minute dapat tahu esok ada aktiviti kokurikulum, so terpaksa la mengorbankan angan-angan nak makan kenduri sambil merayau. tak suka tau! takpa la, nak buat macam mana kan. dah nama pun kerja. esok bangun awal pagi, pergi sekolah. balik sekolah tanda buku. lepas tanda buku, tanda buku lagi. lepas tanda buku tanda buku lagi. bila dah mental tanda buku pergi DIVA. karaoke sepuas hati macam cikgu shida. kenal tak? kau search je youtube 'cikgu shida'. *__* aku sangat suka tengok cara dia melepaskan tekanan mental dia. haha.

cukup, tak baik mengumpat. berangan dapat pergi holiday kat gunung lagi best. hujung tahun ni nak panjat gunung jerai lagi la. macam best juga sesekali bersantai kat puncak gunung jerai tu. tak jauh pun dari rumah aku. tak sampai 10 minit pun dah boleh sampai. cuma aku yang kadang-kadang je mendaki. haha. poyo je ayat mendaki. padahal tekan pedal minyak je pun. 

 the regency jerai hill resort








ni baru episod 1 pengembaraan mendaki gunung di petang raya bersama sepupu rebina. nanti kalau rajin aku upload gambar-gambar sepupu-sepupu kecik yang sangat riang ria dan sukar dikawal tu. nassib baik depa tu tak terjun gunung tau. huh!


4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

indah nye suasana..
:)

ada m0khtar said...

tenang..... best...

Syeeda Sobbihi said...

macam best jer. tak penah sampai lagi nih eventhough i dok kat kedah. haha saya mesti cuba!

ada m0khtar said...

memang wajib pergi.... hehehe...