Monday, April 19, 2010

my version of grooming


yeah, menulis untuk project alpha, instant cash blogging lagi. kali ni story morry pasal tips grooming version aku. haha!! bajet aku ni GRoom BRoomm sangat la nak kasi tips, but who care! yang mana kau rasa berguna, ambil la. yang mana kau rasa hampeh dan merapu, just leave it =)

paling penting bagi aku DEODORANT! setiap kali lepas mandi, ni la perkara wajib bagi aku. tak lengkap hari aku kalau tak pakai sembur deodorant kat ketiak yang cepat hangit ni. BENDA WAJIB NI TAU! terutamanya untuk LELAKI. sorry man. i've to say this =)

tips dari aku, sila pilih deodorant yang sesuai. pastikan dapat tahan badan dari bau hangit lama. 24 hokey! so, sudah semestinya aku suggest ADIDAS ACTION 3.

ni ha rupa parasnya. terdapat dalam pelbagai pilihan. Adidas Action 3, Adidas best's defence. Dry max system! kelik ACTION 3 untuk tahu lebih lanjut pasal deodorant yang cool ni.



tips lain adalah banyakkan meminum AIR KOSONG. tak kisah la kalau kau panggil air putih ke, air jarang je. yang penting air ni bebas kuman. karang datang penyakit pulak. ni petua paling mujarab for GRooming, bukan sekadar untuk kesihatan. badan akan sentiasa cergas, kulit akan sentiasa segar. kau akan rasa sentiasa bersih, dengan automatiknya terasa kemas. dengan kos paling murah, kau tak perlu nak pergi kedai susah-susah cari product untuk kelihatan kemas, hebat, cool dan segala bagai. aku sentiasa amalkan minum air kosong setiap pagi sebelum makan benda lain.


setakat ni, dua tips tu je yang aku ada. bakal di update kalau aku ingat tips yang lain. selamat beramal =)









Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.