Friday, January 29, 2010

terasa nak manja-manja

yeah!!! hari ini hari JUMAAT. memang aku dok menanti je hari jumaat setiap minggu. SEBABNYA; pukul 12.30 dah buleh balik rumah. pastu buleh terus berenang di atas tilam. NIKMATNYA!!

hari Jumaat juga melambangkan aku tak perlu mengadap budak-budak yang buat aku rasa nak picit je hidung diorang tu selama 2 hari. BAHAGIANYA!! aku juga tak perlu berfikir segala bagai kerja, kertas itu ini, buku itu ini dan segalanya berkaitan itu ini. OWH RELEXNYE!!!

JUMAAT juga menandakan berakhirnya temph berkabung. esok aku dah buleh pakai tudung kaler hijau, merah, oren, dan segalanya. aku dah kering idea nak padankan baju dengan tudung putih tau. pastu rasa macam pakai tudung yang sama je setiap hari sebab kalernye sama je.


yeah!!! aku ada voucher facial. tak sabar nak memanjakan muka yang dah bertambah-tambah kedut akibat penyakit muka masam tiap-tiap hari. kau tahu sebab apa aku dapat penyakit ni???

SEBAB AKU SANGAT GERAM DENGAN PERANGAI SENGAL BUDAK-BUDAK KAT SEKOLAH TU!

okey, cukup! tak nak ingat hal kat sekolah dah.

6 comments:

lieya orange M.I. said...

...facial sgt best wpun sakit...=D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hahahaha...
sampai kedut eh marah²...
hehehehe...
relax ada...
kurang saham ko nanti...

eD's photography said...

bbest kan jd cikgu sekolah..hehe..macam2 ragam..

Eldy said...

lawak x2 ! jgnlah buat muka masam, senyum la senyum la :D

Asyraff Zulkifli said...

kalau la budak2 tu bukak blog ni.... apa diorang fikir pasal cikgu diorang agaknye yee~

ada.m0khtar said...

mmg macam2 ragam.. hehehe.. kadang2 buleh buat aku tergelak sorang-sorang, kadang-kadang rasa nak nangis pun ada.... macam dah payah nak bermain saham sekarang ni.. ahahaha.. bagus jugak la kalau budak2 tu baca blog aku ni. at least diorang tahu yang aku ni terseksa sgt dengan perangai diaorng tu.. hehehe.. tak sabar nak pi facial lusa.. huuuureeey =)