Sunday, January 17, 2010

hari bermanjaan bersama keluarga

ahad adalah hari bersama keluarga. mengeratkan ikatan kekeluargaan, bemanja-manjaan bersama keluarga tercinta. di sebabkan family aku jauh nun kat utara, jadi hari bersama keluarga itu digantikan hari bersama incik jantung hati, pedal, limpa, ginjal dan segalanya.




semalam ramai betul yang komen cerita adnan sempit best. boleh gelak sampai terguling. aku mmg berharap sangat ada entertainment yang boleh buat aku gelak terguling-guling, golek-golek sekarang ni. at least boleh lembapkan sikit kadar stress ni. semalam dah pergi body massage tapi cam tak berkesan sangat pun. rasa lega sekejap je.

SO tadi aku dan mr ehem memulakan agenda dating dengan tengok adnan sempit. layan gak lak. terbahak-bahak jugak la aku gelak, tapi tak da yang sampai tahap terguling pun. overall, not bad la cerita tu. watak si sam, along dengan angah yang aku rasa menghidupkan cerita tu. yang lain biasa-biasa je pun. yang pastinya cinema memang penuh dengan manusia. boleh bilang la berapa seat je yang kosong. sambutan memang hangat.

kesian mr ehem tiap-tiap minggu kena datang jb. berdating punya pasal kan. memang la tak da jauh sangat dari batu pahat, tapi penat jugak la kalau tiap-tiap minggu macam ni. next week tak dapat dating sebab mr ehem nak balik kampung. tak pa lah, nnt dah berduit aku pergi batu pahat lak. BATU PAHAT, AKU DATANG!!!!!!


4 comments:

..izza.. said...

wah wah wah...
dating...bestnye...
kite 1bln skali pun payah...
jauhhh

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dating lagi...
hehehehe...

ada.m0khtar said...

hehehe.. awal2 ni je leh dating tiap-tiap minggu. pasni masing-masing dah bizi.. huhuhu

tak pa izza, rasa rindu tu kan best. =)

..izza.. said...

best..tp seksa..hehe