Monday, December 7, 2009

no money, no dating la!!


lalalala.. senangnya dalam hati, semalam dapat berdating *try nyanyi dalam tempo lagu madu tiga p ramlee untuk menjiwai mood angau aku sekarang ni ye . suka! suka ! suka! .

mr ehem datang jauh dari nogori ke kedah semata-mata rindukan aku. wah terharu biru nya!!! *gila jutawan mamat tu sanggup berkorban duit minyak + tol demi rindu kat aku. tak da maknanya la. huhuhu.. actually kebetulan si dia pergi langkawi nengok LIMA. then dah alang-alang sampai kedah ni, amik la peluang jumpa aku jap.

dapat jumpa kejap je pun jadi la. dapat gak mengubat rindu ni. aku bawak dia jalan-jalan kat waterfall gitu. kat area rumah aku ni tempat-tempat merendek menikmati alam hijau keindahan alam banyak la. jangan la kau buang tebiat nak jalan-jalan dalam air-cond kat shoping complex plak bila ada kat area rumah aku ni.mmg tak da sebuah pun.
.... thanx b sudi singgah jumpa honey. love you ;) **** dah lama dah wat adegan gedik cam gini. hehhee... sila muntah di tempat yang sesuai ye!



kami pasukan hijau!!! hahaha.. cam janji la pulak sama-sama pakai hijau.

6 comments:

suezensuzanna said...

hehehe....no money no dating..yeahh zaman belajar2 dulu:)

watip said...

sweet!

ada.m0khtar said...

hehehe.. tak da monthy gaji cam gini la... tak sabar nak ada duit ni... ;)

ada.m0khtar said...

tq watip.. hehehe

ainisz said...

hui. sape tukang amek gmba. adeq ko ke?

ada.m0khtar said...

a'ar. dating bawak adik. hahaha...