Thursday, December 31, 2009

hidup baru di dunia baru

tinggal 3 hari je lagi aku nak menghabiskan sisa-sisa boleh bertempek di bawah ketiak emak. OMG!!! aku akan merindui family ceria riang ria nnt. anies dah balik langkawi. esok syima lak pergi praktikal kat pengkalan hulu. aku lak akan ke johor. (daerahnya aku tak kan bgtau, sampai contest teka lokasi aku dipostingkan tu tutup. kau teka la ek.. hehehe)

pejam celik pejam celik sekejap je dah nak habis cuti ni. dah nak kena mulakan hidup baru. wah bunyi bukan main hebat je kan. 'new chapter of my life' . mesti le bunyi kena gah. aku dah start kerja hokey! dah boleh pegang duit sendiri hokey! takyah mereka segala bagai ayat belas ikhlas dari incik mokhtar. fine, selepas 3 bulan kerja baru buleh rasa duit sendiri. tu pun kalau kerani sekolah tu sangat efisyen. hopefully =) ... sila doa aku dapat gaji cepat ye.


8 comments:

cik nurulain said...

hahaha. nnt kalau dekat boleh hang out sama weih. ingat kn ko dpt perak. :)

fiza said...

Selamat menempuh dunia baru, selamat bekerja & selamat tahun baru (^_^)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

selamat tahun baru ada...

2`OnE RfiQ said...

hihi

Niiji said...

keje cikgu duit banyak!

ada.m0khtar said...

alrite je ain..hehehe.. aku tunggu ko..
thanx guys. happy new year too =)

zack zukhairi said...

nice picture :)

ada.m0khtar said...

thanx zack =)