Monday, November 16, 2009

hockey coaching



yeah!!! finally dapat gak aku sijil KURSUS ASAS KEJURULATIHAN HOKI. at least ada gak la bekalan aku nak bawak ke sekolah bila posting nanti. dah leh jadi coach gitu!!! coach team sekolah je la.. hahahaha.. gelak dengan riak & takbur padahal main hoki pun tak reti.. kena invite mr ehem la nnt kalau kena jadi coach kat sekolah nnt.

pasni bolah la amik kursus jurulatih level 1 pulak. dapat elaun tau kalau ada jadi coach dengan sijil tu. RM250 monthly. kalau ada sijil level 2 dapat RM350 monthly... perghhh blink..blink.. sungguh mata duitan. hehehe.. rajin la sangat aku ni nak jadi jurulatih. aku ni pun tak terlatih..

incik coach yang ada iras-iras incik mokhtar. tang misai ngan bentuk badan yang kurus kering kot. hahaha... lincah betul la dia ni. ternganga mulut aku dok tengok keaktifan pergerakan dia ni. tak reti diam. patut la badan gitu je ;) tak rugi aku korban kan masa tidur aku semata nak attend kursus ni. banyak idea aktiviti best yang aku dapat .buleh la aku apply masa kat sekolah nanti.


teman setia aku sepanjang kursus. pinjam bola mr ehem, pastu tak mau pulangkan balik. hehehe.. nak simpan buat kenangan. gedik je tulis nama romantik ala budak sekolah bercinta kat bola tu kan. FUAD-ADA . . . hehehe... suka!!!. stick hockey tu aku beli 2tahun lepas. aku sendiri tak pernah guna pun, tapi bermurah hati bagi junior pinjam.. baiknya akak super duper tripper helicopter chopper senior ni kan. (nak menunjukkan berapa banyak junior yang aku ada & betapa warga emasnya aku kat sini. hehehe). akhirnya dapat gak la aku guna stick tu untuk kursus ni.


gambarajah gedik yang wajib ada ;)


2 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hebat la...
makin maju...
hehehehehe...

ada.m0khtar said...

hehehe... tenkiu ;)