Thursday, October 29, 2009

baby muchuk

Dulu aku ada muchuk je, tapi sekarang aku dah ada baby.. combined together being 'Baby Muchuk'. ni lah teman setia tidur aku.. buat aku nyenyak tahap tak sedarkan diri and sangat-sangat-sangat liat nak bangun pagi pergi kelas. ;)


Meh i kenalkan my 'baby muchuk' ye..
.
.
.
.
.


.
.
.


ini Baby.. give by Mr Ehem ..
OMG!!
tak sangka tul Mr Ehem leh bagi benda cam gni kat aku..
sweetnya pndangan dia pada aku kan.. hahahaha
pape pun, i tetap suka + sayang
i peluk ni tiap-tiap kali i tidur tau
tapi bila tidur mengiring ke sebelah kanan je la
knapa kanan je??
ha ni yang aku nak bagitau


.
.
.

.
.
.

sebabnya bila tidur mengiring ke kiri, i akan peluk muchuk pulak
muchuk ni my mother yang buatkan
hand's make gitu
setiap anak-anak omak ada sorang 1. different colour.
kadang-kadang member ktorang pun dapat bantal ni kalau datang bertandang kat rumah

adil kan i.. membahagikan kasih sayang sama rata
sila jangan pikir aku sengal ye ;)




.. .. .. . ..
mood ngantuk dah datang ....

4 comments:

watip said...

bestnya yg mak u wat tu.nak satu boley?

ada.m0khtar said...

tu je yg mak i suka jahit.. hehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku pon suka tido kalau byk bantal...
selesa siot...
hehehehe...

ada.m0khtar said...

tido sampai tak leh nak bangun.. hahaha