Thursday, August 27, 2009

wajah baru

mesti korang pon dah pening ngan page aku ni, sambil menyumpah aku kan..bulan pose ni sumpah seranah dalam hati je okey!!

actually, aku pon dh xdapat kira berapa kali aku dah tukar layout + template spnjg blog ni wujud..ada sape2 kira ke? kalau sape2 yg kira, aku blnja pengira terhebat 2 makan mee racun... yuummy sedapnye... meleleh air liur time2 perut ngh wat konsert ni bila ingat mee racun kick warung brother2 rmbut karat kat area tmn koperasi batu pahat 2.

cukup2, kurang pahala posa dok fikir pasal makanan lak.. kembali ke cerita asal ye tuan2 dan puan2.. aku rs aku dh berpuas hati untuk ketika ni dgn layout terbaru aku ni.. xtau la brapa lama plak layout ni dpt bertahan sebelum aku jadi bosan nak termuntah tengok layout ni kan..


anda xakan jumpa lg blog header ni dlm blog aku..



ni la perangai buruk aku yg mmg aku xtau cm na nk manage... AKU CEPAT BOSAN!!! upsss..
kebosanan ni adalah untuk benda2 yg tak bernyawa sahaja ye.. manusia adalah terkecuali.. tp sorry 2 say r, kadang2 ada gak rs bosan kt manusia.. perlukan aku ke dunia makhluk asing????? dah, anak inci mokhtar jgn terus merepek.. nyampah org baca,,


kenapa layout ni jadi pilihan aku?

1> kaler soft je,, rs cm blog perempuan baik je

2> burung yg comey, ala2 aku la 2.. ;) betol kan?

3> simple.. tenang je rs melihatnye.. ye hidup ni mmg penuh dgn keserabutan.. rambut yg serabut, asaiment yg serabut, bilik yg serabut, manusia yg serabut, & segala2nye yg serabut.. jadi aku butuh ketenangan!!



ok cukup, xyah bg banyak2 alasan.. kalau hati dah suka, busuk cam kentut pun ttp suka gak.. korang paham kan maksudnye..bagus...

skrg aku mahu ke dapur wat2 rajin tolong mak.. ;) dgn harapan handbag & kasut baru akan dibayar oleh mak..

;)

2 comments:

e l d y said...

cursor kenepa pilih katak punye eh ?
heheheh ..

ada.m0khtar said...

alamak lupa plak nk tukar si katak 2..