Saturday, May 23, 2009

s0rry my sis!!

adusss
cm ne r aku leh giler2 lupa ari ni 22mei2009

pg tdi ms meeting wif my lec, adek aku syima cll
then aku trus ckp aku dlm kls
dia p0n ltk phone
ptg tdi dia cll lg
ktorg b0rak2
tiba2 dia tnya aku
'kak, ari ni hr pa ek?'
damn!!!
adusss _ sorry my sis,,...
cm kejam + teruk je 1, 1 nye akak dia buleh lupa important date cm gni
uhuhuuhu




t'pksa r aku beli hadiah spesial unt0k dia taun ni sbb nk c0ver lupa birthday dia
hehehe

ataup0n aku leh gna ayat ni dlm kad birthday dia
' h0w do u expect me 2 rmmber ur birthday,when u never any older?'
hahaha
sure nye dia kembng
padahal mmg aku giler2 rupe nye



sj je upl0ad pic p0yo dia neh
kt kebun getik pkai pinkly
hahaha

nway,

selamat hri jadi syima
semoga trus happy, bhgia, dirahmati, dimurahkan rezeki & segala2 nye yg baik
umor dh 21, so sila meMATANGkan dr anda yew.. hehehe
luve u sis
u cheer up my life
really miss u_


sbgai lngkah mgtasi pr0b lupa2 aku skrun neh
tdi aku dh tuleh besar2 kt board
25/5/2009-m0nday
'mum's birthday'
ni klu aku lupa gak
mmg parah
uhuhuhuu
_


4 comments:

Niijiusan said...

peewwwwwiiiiitttttttttttt~!!!
akak, adik tompang lalu~

ada.m0khtar said...

tumpng lalu jew?
tmpng bg hadiah besh gak

AkuAyie said...

haha..tu ar bz sgt sampai terlupa..
=P

ada.m0khtar said...

uhuhuhu...
byk sgt nk kne pikir..
smpai ada bnda penting t'tinggl...