Thursday, April 23, 2009

tamparan wanita


hari ni sejarah berulang lg, selama 22 taun & beberapa bulan lg nk jadik 23 aku hidup, tgn kanan aku ni skali lg hingga kt pipi makhluk b'nama lelaki.
beza nyew, kali ni budak lelaki & bukan nyew lelaki yg buleh jadik bapak budak.

pg tdi, ms perarakan sempena smbutan MAulidurRasul kt sek, waktu aku ngh b'diri tg0k dak2 berarak, tetiba ada r plak sorang budak ni dtg dr belakang aku then sergah aku... mmg giler terkejut r.. tetiba ringan jew tgn kanan aku ni hinggap kt pipi dia.. aku mmg xdak niat lgsg nk wat cm g2. pas tmpar jew dia, bru aku sedar pa yg aku wat... huhuhuhuhu... smpai skrun aku rs semacam jew ni.. dak 2 plak pas kne tmpar trus lari.. dia t'kejut gak kot ngn tindakan aku 2. member2 dia lak d0k gelakkn dia. aku xsempat ckp ngn dia sbb dia dh lari.. tp dak2 len yg ada kt tmpt kejadian 2 siap gak r kne bebelan aku..' ngpe wat cekgu cm g2, cekgu t'kejut..kn dah xpasal2 kne lempang, x h0rmat cekgu lgsg, ngt cekgu ni kwn2 kmu kew' ...... ada lg r, kata2 len.. aku p0wn dh x ingt pa aku d0k meleter tdi...


aku ada candid pic dia ms ngh dgr ceramah..
dak 2 drjh 6.. tdi aku check dia d0k kls last..
aku rs dia mmg ada pr0b ngn behavi0r dia..
aku xngjr kls dia, s0 xdpt disc0ver sgt r maklumat dia..
xyah r aku upl0ad pic dia kn..

aku ni jns yg kelu lidah biler t'kejut, tp 2 r... agresif ke arah len lak.. tdi cm tdi udah r.. xpasl2 tgn ringan jew nek.. seb bek dak aku x menjerit ms dak 2 sergah aku tdi.. mmg malu r plak kt dak2 len klu nmpk cekgu menjerit terkejut g2 kn.. kne jga imej gak kn.. aku hrp xdak effect pape r pd dia .. even aku rs dia cm biasa jew kne mkn penampaq ngn cekgu2 len kt sek 2.. tp bg aku ni, slma ni aku xpenah pukul budak lg klu aku mrh, kejdian tdi mmg tggl kesan kt aku.. mmg aku tegas, ( cited fr0m cekgu pembimbing aku ms 0bserve aku ngjar) tp stakat kt mulut jew r.. abes2 pown denda dak berdiri kejep, xp0wn wat sumthing wat dia leh malu ckit.

---------------------------------------------------------------------------------------------

penampar pertama aku:

kejadian 2 berlaku taun 2005 di dlm library yg suam2 sunyi
tgn aku ringn ms 2 bleh gak r dikatakan sbb terkejut
aku mmg xsngka org yg aku syg sgt, percya sgt wat benda yg mmg sgt2 menyakitkan ht aku
xsngka lngsg dia sggp wat aku cm g2 (xperlulah dinyatakn cm g2 2 apa, pnjg lak cte nyew... pnt lak menaip)
mmg kuat r penampar aku ms 2.. berganda2 lebih kuat dr aku tmpar budak sek 2.
(asal lak tgn aku mengigil2 taip st0ry neh??...uhuhuhuhu)
rs nyew sakit kne tmpar ngn aku jauh sgt2 kecik jew rs nyew b'banding sakit ht yg aku rs
tp aku x nyesal lgsg..
padan muka!!!! hahahaa

dh r, mls nk trus smbung cte psal penampaq yg singgh di pipi lelaki yg udah dewasa 2
:cry:

~end_

6 comments:

Zw@n said...

Garangnyew Cik Adam0ktar nie...huhuhuhuhuhu...cian budak tuh...
nasib baek kaw tidak melatAh

ada.m0khtar said...

2 r psl nyew..uhuuhu... wat nyew aku melatah mau kne gelak ngn dak2 2

Donut said...

kepada anak encik mokhtar,

sila update dari semasa ke semasa tamparan wanita anda. Saya amat suka cerita penampar-penampar ini.

Terima kasih.

yang benar,
Donut

ada.m0khtar said...

to en d0nut


ahaha...
nnt aku cri mngsa dlu bru buleh update hokeh...
2guuu


fr0m anak incik mokhtar misai

mOOn said...

jangan la jadi cekgu yang garang, saya benci cekgu yang garang. Jadi la cekgu yang cute, sporting, malah ngaja, suka tak masok kelas, tak suka bg test,slalu ajar PJ walopun tu kelas BM, dan slalu ajar menari walopun tu kelas math. I likee !! huhu

-anakmuridmu-

ada.m0khtar said...

sy akan mempraktikkan ciri2 cekgu yg disukai anda itu cik moon