Thursday, March 19, 2009

kawenkan saya mak

DEMAM x menghalang aku untok bersuka ria
menjamu selera -maks0dnyer perut serta mata,
mencari jdoh (ahakss.. gedixx jew.. tp carer gak klu jmp),
di kenduri2 kawen suku sakat sedara mara jiran tetangga & rakan seangkatan


aku p0n xtaun ni knduri sapew, tp area2 umh aku r..
kad kawen dia cm cun jew, aku p0n tringn r nk tgok mjlis nyer..
so, jadik bdk2 r, ngikut jer mak aku.. hahaha...
pelamen ngn meja pngtin dia lawa,
tp sayang,sayang,sayang si aliff aziz r plak..
aku x bwk kamera.. aku smpt snap 2 keping jew pic 2 p0n gna hp cabuk.. adusss..
segan lor, nk snap lebey2... tgok bro dok bwk camera canggih2 2 dok usha jew..


mjls kawen cousin aku, norli...
16march2009.
kenduri umh jusuh laki syaza pon ari 2 gak,
so kne r wat plihan..
di sbbkn kndri sblh syaza aku dh g, so sblh laki nyer aku cm leh maap(pejam2 mata x g)
rmai toi kerabat suku sakat family abah aku kt knduri 2
penah gak r dok salam, sengih sini sana..knl2kn dri anak sapa, dok watpa la ni, bila nk keje, awat makin kecik, awat makin gelap, dok ngaji kat mn, knai dak ni sapa
uihhhhh!!!!!
dh cm interbiu nk ngn tok kadi r lak.. (yer ker... hahahaha)


ni knduri si yus, finally kawen gak dia ngn ikin..
hehehe..
lm toi depa b'couplean
pic ni jew aku smpt snap, ni pon ms aku dh nk blk
dh jadi dgg salai aku dok 2gu biler pngntin nk smpai..
siap berarak ngn kater kuda g2...
si mimie dok bg suggestion bernas lak dlm kater, dia soh aku nek kater lembu lak nnt
uiiiiiiiihhhhh
xkuasa kak..
si yus ni senior aku ms aku dok study kt besot, tganu..
dlu slalu r dok numpang dia blk kg
ehem... adusssss... kngan kau & aku x t'hapus..
hahahahaha



2 comments:

mOOn said...

wehh..samtekk la pelamin y 1st tu.. dia tempah mana ekk?? nak gitu gak nati kawemm..

ada.m0khtar said...

dia tmph kt bedong.
kdai pa ntah
i x smpt nk bc risalah dia, mak i ngn sepantas kilat telah membuang nyer...